Tel: +383 44 217 401, +383 45 664 111, Fix: +383 29 226 531, Fax: +383 29 226 532, Administrata: +383 45 699 466, Adresa: Mbreti Zog Nr:61 20000 Prizren

Pako Duo 75

screen

Not: Gjatë aplikimit të kësaj pakoje përveç çmimit të saj duhet të pagohet një shumë prej 20€ për kaucion. Wireless dhe SmartBox paisjet vijnë falas për përdorim derisa t’a anuloni kontratën/abonimin tuaj me Telcommunications.

Përmes “TELCOMM SMARTBOX ANDORID” TV-ja juaj shëndrrohet në televizion të avancuar dhe përfitoni internet në TV, mundësi që ti inqizoni kanalet e TV-së, shfrytëzoni aplikacionet si Facebook, YouTube, Skype, shkarkoni lojëra, filma, këngë, hapni fotografi dhe filma nëpërmjet usb-së dhe shumë gjëra tjera.

Për ata që e njohin teknologjinë më thellë, Duo 100 ju sjell Internet me teknologji më të përsosur dhe të përditësur e shquar si FIBER që aplikon kabllo të fijeve optike, ku siguria e të dhënave që barten nga një pikë në tjetrën është shumë e lart dhe se humbja e sinjalit të Internetit është pothuajse i shmangur tërësisht.

Teknologjia që aplikon Telcommunications në këtë pako është ‘Dedicated Bandwidth’ që nënkupton se në kompjuterin, tablet paisjen, celularin tuaj do të keni Upstream(ngarkim) 75mbps dhe Downstream(shkarkim) 75mbps, ideal që ju t’i shkarkoni dokumentat sipas nevojës tuaj nga Interneti e ti ngarkoni fotografitë, video inçizimet tuaja për një kohë minimale të pritjes.