Tel: +383 44 217 401, +383 45 664 111, Fix: +383 29 226 531, Fax: +383 29 226 532, Administrata: +383 45 699 466, Adresa: Mbreti Zog Nr:61 20000 Prizren

Pako Internet

Internet Pako 1

A jeni shfrytëzues të rëndomt i kompjuterit? Kyçeni në Internet rrallë dhe ate kohë pas kohe? INTERNET PAKO 1

Më shumë

Internet Pako 2

Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET PAKO 2!

Më shumë

Internet Pako 3

Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET PAKO 3!

Më shumë

Internet Pako 4

Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET PAKO 4!

Më shumë