Tel: +383 44 217 401, +383 45 664 111, Fix: +383 29 226 531, Fax: +383 29 226 532, Administrata: +383 45 699 466, Adresa: Mbreti Zog Nr:61 20000 Prizren

Pako Duo

Pako Duo 50

Përmes "TELCOMM SMARTBOX ANDORID" TV-ja juaj shëndrrohet në televizion të avancuar dhe përfitoni internet në TV.

Më shumë

Pako Duo 75

Përmes "TELCOMM SMARTBOX ANDORID" TV-ja juaj shëndrrohet në televizion të avancuar dhe përfitoni internet në TV.

Më shumë