Tel: +383 44 217 401, +383 45 664 111, Fix: +383 29 226 531, Fax: +383 29 226 532, Administrata: +383 45 699 466, Adresa: Mbreti Zog Nr:61 20000 Prizren

Oferta Sezonale

DUO 3 muaj

Me pakon duo për zotni nga 45€ në 35€ dhe përfitoni: 1 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive 100 megabit internet

Më shumë

DUO 6 muaj

Me pakon duo për zotni nga 90€ në 60€ dhe përfitoni: 1 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive 100 megabit internet

Më shumë

Pako Duo Zotni

Me pakon duo për zotni nga 180€ në 100€ dhe përfitoni: 1 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive 100 megabit internet

Më shumë

Pako Duo Marakli

Me pakon duo për marakli nga 240€ në 149€ dhe përfitoni: 2 android smartbox resiver HD 4K me mbi 150 kanale televizive 200 megabit internet

Më shumë